Μενού

Υπηρεσίες

Reception

reception

Το Τμήμα Υποδοχής του Ξενοδοχείου θα είναι στη διάθεσή σας σε 24ωρη βάση επιθυμώντας να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Ξενοδοχείο προσβλέπει στη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του. Θεωρούμε απαραίτητη τη διαχείριση τυχόν παραπόνων των πελατών του. Για το λόγο αυτό ακολουθείται Σύστημα Διαχείρισης παραπόνων πελατών στην Υποδοχή του Ξενοδοχείου, όπου βρίσκεται ειδική κατασκευή - κυτίο παραπόνων στο οποίο ο πελάτης μπορεί να τοποθετήσει με ασφάλεια το φύλλο καταγραφής παραπόνων του με διατυπωμένες τις απόψεις του.

  

 

 

Υπηρεσία Δωματίου & Εξυπηρέτησης

reception

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποδοχής του Ξενοδοχείου για να έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την άνεση που αποζητάτε κατά τη παραμονή σας κοντά μας.

H Υπηρεσία Δωματίων στη διάθεσή σας, λειτουργεί σε καθημερινή βάση από 07.30 έως 22.30.

Αν επιθυμείτε την αλλαγή στις οποιουδήποτε μεγέθους πετσέτες σας, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε.

Το Ξενοδοχείο διαθέτει Υπηρεσία Αφύπνισης για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

 

 
 

 

Spa

reception

Στο Spa του Ξενοδοχείου, στο επίπεδο -1, μπορεί κανείς να νιώσει τη σωματική ευεξία που επιθυμεί με μια επίσκεψη στη sauna και να αφεθεί για χαλάρωση μέσα από κάποια θεραπεία μασάζ. Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες περιποίησης άκρων, μανικιούρ & πεντικιούρ, αλλά και αποτρίχωση.

Συμβουλεύονται οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιούν προσωπικά τους μαγιώ, καθώς οι χώροι είναι κοινοί για άνδρες και γυναίκες, αν και προσφέρονται εσώρουχα μιας χρήσης στο πλαίσιο μιας θεραπείας.

Επιβεβλημένη είναι η χρήση του ντουζ του spa πριν από κάθε επίσκεψη ή θεραπεία.

Οι ώρες λειτουργίας του Spa (Νοέμβριος- Απρίλιος):


- Παρασκευή, από 17.00 έως 21.00
- Σάββατο, από 14.00 έως 22.00
- Κυριακή, από 10.00 έως 14.00

Ενημερωτικό φυλλάδιο με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θεραπείες μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Ρεσεψιόν ή από το Spa, αλλά μπορείτε να τον βρείτε και ΕΔΩ

 

 

Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών

reception

Η Δημιουργική Απασχόληση των παιδιών στο ξενοδοχείο μας, με την παρουσία ή μη των γονέων, τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, ανάλογα με την εποχή.

            Σε αίθουσα του ξενοδοχείου μας, προσφέρεται στους μικρούς επισκέπτες μας ψυχαγωγία μέσω του παιχνιδιού, με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κατασκευές με υλικά που βρίσκουμε στη φύση, “παρασκευή” τοπικών προϊόντων, τα οποία θα πάρουν μαζί τους ως αναμνηστικό από τα Καλάβρυτα. Ζωγραφική, τραγούδι, ανάγνωση παραμυθιών και βιβλίων σχετικά με την ιστορία του τόπου, επιτραπέζια παιχνίδια, προβολή παιδικών ταινιών και άλλες πολλές δραστηριότητες με τις οποίες θα απασχολούνται και θα διασκεδάζουν τα παιδιά από εξειδικευμένη παιδαγωγό, την ίδια ώρα που οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν, να διαβάσουν ένα βιβλίο, να πιουν ένα ποτό....

Οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία μέσω του παιχνιδιού και πολλών και ποικίλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να περιηγηθούν, να παρατηρήσουν, να ανακαλύψουν, να δημιουργήσουν, να εκφραστούν, να μυρίσουν, να γευτούν, να γνωρίσουν, να παίξουν, να συνεργαστούν, να χαρούν και να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Τα παιδιά ξεναγούνται στα μονοπάτια της φύσης, του πολιτισμού και της ιστορίας, τα οποία  “ζωντανεύουν” μέσω της δημιουργικής απασχόλησης και ο χώρος που αυτή λαμβάνει χώρα μετατρέπεται σε ένα ζωντανό εργαστήριο, στο οποίο τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας και δημιουργώντας. Μέσω πρωτότυπων και βιωματικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων τα παιδιά δεν είναι παθητικοί αποδέκτες αλλά εξερευνούν, παρατηρούν, κατασκευάζουν, ανακαλύπτουν διασκεδάζοντας ενώ ταυτόχρονα αποκτούν γνώση, εκτίμηση και σεβασμό για το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον αλλά και την ιστορία.

Η Δημιουργική Απασχόληση προσφέρεται στους μικρούς μας φίλους από 3 ετών και άνω, κάθε Σάββατο από 16.00 έως 20.00.
Στις 20.15 υπάρχει προβολή παιδικής ταινίας.
Τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων, από 23/ / 12/ 2019 έως και 6/ 1/ 2020,  η Δημιουργική Απασχόληση θα προσφέρεται σε καθημερινή βάση από 16:00 έως 20:00.

 

 

Parking

reception

Το 16 θέσεων υπόγειο Parking του Ξενοδοχείου αφορά τους ενοίκους του. Από τον ανελκυστήρα του Parking, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας πρόσβασης στους ορόφους δωματίων.

 

 

 

luggage

Παρακαλούμε να μας αναφέρετε αν επιθυμείτε τη μεταφορά των αποσκευών σας προς εξυπηρέτησή σας.

 

 

 

Εξυπηρέτηση των αναγκών σας

reception

Το Ξενοδοχείο είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει, αν το επιθυμείτε, αναλαμβάνοντας να σας εξασφαλίσει

- την ενοικίαση αυτοκινήτου
- babysitting
- ιατρικές υπηρεσίες
- μάθημα σκι ή snowboard στο Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού 'Πάνος Πόλκας'